Samsung expanderat sitt utbud av bärbara datorer och lanserar nu Galaxy Book Go. En dator som enligt företaget ska erbjuda maximal bärbarhet för mer produktivitet.

Det var relativt nyligen som Samsung återvände till den svenska marknaden för bärbara datorer. Den senaste uppsättningen datorer från tillverkaren som landade på svenska butikshyllor dök upp under april månad. Nu har det blivit dags för utbudet att växa ännu en gång då Samsung lanserar datormodellen Galaxy Book Go.

Datorn som förväntades avtäckas under förra månadens Galaxy Unpacked-event men som inte blivit officiell förrän nu kan ses som en uppföljare till Galaxy Book S från år 2020. Den nya datorn kommer dock med större dimensioner och en högre matchvikt. Detta på 323,9 x 224,8 x 14,9 millimeter och 1,38 kilo men siktar även den på att vara ett någorlunda plånboksvänligt alternativ.

Sett till datorns specifikationer drivs den av en andra generations Qualcomm Snapdragon 2c systemkrets. Den kommer utrustad med fyra gigabyte LPDDR4X-minne och 128 GB eUFS-lagring. Bildskärmen mäter in på 14 tum och upplösningen ligger på 1 920 x 1 080 pixlar. Fysiska anslutningar består av två USB Typ-C, en USB 2.0, en port för hörlurar/mikrofron, MicroSD-läsare samt en nano SIM-plats. Andra specifikationer inkluderar Dolby Atmos-certifierade högtalare och ett batteri på 42,3 wattimmar.

Samsung bekräftar att Galaxy Book Go kommer att finnas tillgänglig från och med mitten av juni månad till ett riktpris om 4 790 kronor.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments