Vi har väl besökt ett hundratal mässor och olika event under vår snart 25-åriga historia, men det är faktiskt första gången vi besöker mässan i Munchen som är en av de- om inte den största Hifi High End mässan i världen. 550 utställare, 1000 varumärken, 22000 besökare och 500 journalister.

Fokus på High End-mässan i Munchen är den allra högsta klassen av produkter inom Hifi och det gäller även priserna. På mässan visas system som utan problem kan kosta över 10 miljoner kronor men det finns också mer konventionella märken representerade som många av oss känner igen och mer rimligt prissatta produkter.

Även om detta är drömprodukter för de allra flesta av oss så ger det också en bild av vad man kan förvänta sig om man skulle få möjligheten att äga den här typen av produkter, hur bra ljudet faktiskt kan låta med dagens allra värsta system.

Vi har varit där och vi sammanfattar våra intryck efter mässan i en rad artiklar, mindre notiser och bjuder på bilder från otroliga system för mångmiljonbelopp. Vi tittar på nylanseringar, nya tekniker och lyssningsintryck blandat med korta kommentarer till helt enkelt häftiga produkter eller personer. Vi kommer bland annat utse mässans manligaste slutsteg, största ormboet, sensationella ljudupplevelser, och vi träffar levande legender. Häng med de närmaste dagarna där vi pratar om en av de bästa mässorna på länge, HIGH END Munich 2024!

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments