I ett nyligen publicerat blogginlägg bekräftar Microsoft att den kommande speltiteln Microsoft Flight Simulator bland annat kommer att implementeras med stöd för virtuell verklighet under hösten.

Microsoft Flight Simulator är en kommande speltitel som byggt mycket hype under den senaste tiden. Spelet som lanseras den 18 augusti kommer till en början att sakna stöd för virtuell verklighet (VR). Något som många kanske anser vore en självklar funktion när det kommer till speltitlar i denna genre.

Nu har det dock bekräftats att det förhoppningsvis inte kommer dröja så värst länge innan VR-stöd implementeras i spelet. I ett nyligen publicerat blogginlägg går Microsoft igenom ett par saker flygsugna kan förvänta sig av den kommande speltiteln. Bland annat vilka olika modeller av flygplan som kommer att inkluderas i de olika nivåerna av spelet (standard, deluxe och premium deluxe). Även VR-stöd får sig ett omnämnande i blogginlägget.

Microsoft Flight Simulator
De olika flygplanen i Microsoft Flight Simulators olika upplagor. Klicka för att förstora.

När det kommer till virtuell verklighet nämner Microsoft inte om något specifikt datum eller lanseringsfönster då funktionen kommer till spelet. Däremot nämns det hur stödet kommer implementeras i princip samtidigt som lansering av HP:s VR-headset Reverb G2. Windows Mixed Reality-headsets (WMR) kommer att vara kompatibla med spelet direkt från början. Däremot kommer stöd för andra plattformar och headset att implementeras senare.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments