Efter en katastrofal lansering och mer än tre år av polering, buggfixar och uppdateringar fick Cyberpunk 2077 sitt första och enda DLC. Utvecklarna hade dock planerat för minst två DLC och nu har information om det förlorade innehållet läckt ut.

CDPR lade det andra tänkta DLC-paketet till Cyberpunk 2077 på hyllan efter att man fått lägga flera år efter lansering på att få spelet i dugligt samt utveckla tillägget Phantom Liberty. Nu har filer som kartor och konceptbilder för det andra tillägget hittat sin väg ut på internet.

Tillägget skulle ta spelare till månen. En plats som spelar en stor roll i Cyberpunk-universumet. Här skulle spelare kunna ta sig mellan olika månbaser med hjälp av specialiserade fordon. Mer än så vet vi tyvärr inte om tillägget som aldrig kommer se dagens ljus.

Hur mycket av informationen som faktiskt stämmer är upp till spekulation. Då CDPR lagt ner utvecklingen på Cyberpunk 2077 och gått vidare till framtida speltitlar kan vi helt enkelt bara hoppas på att någon från studion berättar rätt ut vad man faktiskt hade planerat.