Tillverkaren Noctua har uppdaterat sin produktplan för kommande processorkylare som nu visar på att nästa generation av den populära kylaren NH-D15 har försenats till nästa år.

Noctua har under många år varit känd som en av de absolut bästa tillverkarna när det kommer till processorkylare och fläktar. Deras fläskiga enheter NH-D14 och uppföljaren NH-D15 står sig fortfarande som måttstockar när det kommer till traditionella luftkylare för processorer.

Företaget planerar att lansera en ny generation av kylaren NH-D15. En kylare som till en början var tänkt att lanseras någon gång under 2021 års andra halva. Nu har dock företagets senaste produktplan klargjort att så blir inte fallet. Istället har nu kylaren försenats till någon gång under 2022.

Produktplanen bekräftar även att företagets passiva processorkylare fortfarande är planerad att lanseras någon gång under 2021 års andra kvartal. Alltså innan slutet av juni månad. Efter denna lansering kommer bland annat en svart upplaga av fläktmodellen NF-A12x25, en fläkthubb för upp till åtta fläktar och en svart version av NH-U12A under det tredje kvartalet. Framåt slutet av året kommer Noctua även lansera fläktar med ett vitt färgschema istället för de beige/bruna fläktar de är kända för. Dessa tillsammans med vad tillverkaren kallar för nästa generations 140 mm fläktar.

Det blir inte förrän efter dessa nyheter som nästa uppdatering för NH-D15 kommer att hitta sin väg till konsumenter under 2022. Under nästa år kommer företaget även lansera en extern fläkt menad för skrivbord.

Värt att påpeka är att produktplanen är baserad på när Noctua själva uppskattar att produkterna ska stå redo för lansering. Produktplanen kan således komma att förändras och lanseringar försenas om allting inte går enligt tillverkarens planer.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments