Lanseringen av uppföljaren till den legendariska processorkylaren Noctua NH-D15 har nu skjutits upp till någon gång nästa år. Detta blir tredje gången kylaren som skulle ha lanserats under 2021 försenas.

Noctua är ett av de största namnen när det kommer till processorkylning. Länge har kylaren NH-D15 varit företagets absoluta flaggskepp och nästan lika länge har datorintresserade sett fram mot kylaren som ska ta dess plats. Till en början ämnade Noctua lansera denna uppföljare under 2021. En lansering som blev försenad till 2022 och sedan försenad ännu en gång till 2023.

Nu har företaget publicerat sin senaste produktplan där intresserade får en inblick i vad Noctua förväntar sig sjösätta mellan nu och början av 2024. Dessvärre blir nästa generation av Noctua NH-D15 en av de produkter som lanseras under nästa år. Förutsatt att vi inte får se en fjärde försening.

Under 2023 kommer Noctua bland annat lansera nästa generations kylare för AMD:s Threadripper-processorer, en tunn 60 mm fläkt, Chromax.black-versioiner av NH-D12L, D9L och L9x65. Under nästa års första kvartal får vi se en ny fläkt på 140 mm. Sedan får vi någon gång under 2024 se Noctua NH-D15-uppföljaren tillsammans med en svart variant av den kommande 140 mm fläkten.

Samtidigt som Noctua fortsätter försena nästa generations flaggskeppskylare blir processorer varmare och varmare för varje generation som lanseras. Huruvida företaget kommer färdigställa den efterlängtade kylaren innan nästa är över och om den kan erbjuda märkbart bättre prestanda än NH-D15 återstår att se.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments