Tillverkaren Razer är nog mest känd för tangentbord och möss, dock jobbar företaget på en ”Razer Phone” vars specifikationer nu läckts.

Tidigare tillkännagav tillverkaren Razer att man skulle lansera en ”bärbar enhet” innan årets slut. Något som ryktades bli en smartphone. Ett rykte som sedan visat sig stämma och nu har en mobiloperatör i Storbritannien läckt ut telefonens specifikationer i förväg.

Läckan kommer direkt från operatören 3G UK:s hemsida där Razer Phone under en kort tid var listad i operatörens webbutik. Sidan plockades bort efter endast en kort stund, men inte fören en användare på Reddit hunnit ta en skärmdump.

Razer Phone

Produktsidan för telefonen ska ha avslöjat att det handlar om en 5,72 tum stor IGZO-skärm som intressant nog har stöd för 120 hertz uppdateringsfrekvens. Detta matchas av 8 gigabyte (GB) internminne, 64 GB lagring och ett batteri på 4 000 mAh med stöd för Qualcomm Quick Charge 4+.

Telefonen har även en dubbel kamerauppsättning på baksidan som består av en kamera på 12 megapixel och en på 13 megapixel. Razer Phone kommer även utrustad med THX-certifierade högtalare och stöd för Dolby Atmos.

120 Hertz-skärm blir unikt dragplåster

Intressant är att telefonen trots Razers varumärke inte verkar komma med några större unika spelfunktioner. Samtidigt som specifikationerna trots allt ser överraskande positiva ut där inte minst den snabba 120-hertz skärmen kan bli något unikt på smartphonemarknaden.

Inget riktpris listades för telefonen, men Razer sägs avtäcka sin kommande smartphone under morgondagen, ett tillfälle då vi kan komma att se ytterligare specifikationer för enheten och kanske till och med ett riktpris.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid