Spelutvecklaren CD Projekt Red fortsätter att locka potentiella kunder och bygga hype inför lanseringen av spelet Cyberpunk 2077, nu har en mystisk stream med anknytning till det kommande spelet startats av utvecklaren.

CD Projekt Red har varit relativt snåla när det kommer till information om det kommande spelet Cyberpunk 2077. Vi har tidigare under året fått se en officiell trailer, samt under förra veckan bjöds det på några nya skärmdumpar. Utöver detta har det dock varit ganska sparsmakat på innehåll och information kring spelet.

Tidigare idag startades dock en stream kallad ”DATA TRANSMISSION IN PROGRESS_” som hålls av spelutvecklaren via hemsidan Twitch. I skrivande stund är det över 40 000 personer som följer väggen av text växa sig större och större. Det som visas spekuleras bland annat kunna vara den första delen av ett så kallat Alternate Reality Game (ARG). Där tittarna får försöka gå samman och lista ut vad för information som kan gömma sig bland texten.

Titta på livevideo från CD PROJEKT RED på www.twitch.tvAnvändare av forumet Reddit försöker febrilt ta reda på vad streamen kan betyda. Med flera forumtrådar som alla fokuserar på att lösa mysteriet. Än så länge har inte mycket information grävts fram. Reddit-användare har däremot listat ut att en bit av texten i streamen leder användarna till att tro att det är en .PNG-fil som gömmer sig i streamen.

Exakt vart detta kommer att leda återstår att se. Det brukar dock inte ta allt för lång tid för den samlade kraften hos forumanvändare som jobbar tillsammans att knäcka liknande gåtor.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid