Hemsidan för spelet Crysis metadata har till synes röjt en kommande nyversion av den klassiska speltiteln och i samma veva har även en kommande avtäckningstrailer hittat sin väg ut på Youtube innan det officiella avtäckandet.

Länge har det ryktats om att spelserien Crysis fortfarande är vid liv. Nu ser det ut som att dessa rykten mycket väl stämmer. För några dagar sedan hoppade spelseriens Twitter-konto till liv efter en treårig dvala. Nu har det även dykt upp ännu mer information om seriens framtid. Bland metadatan för spelseriens hemsida har det nu hittats bekräftelser på att en nyversion av det första spelet i serien är på väg.

Denna nyversion kommer då använda sig av en mycket nyare version av utvecklaren Cryteks spelmotor Cryengine. Med detta kommer även texturer med högre upplösning samt stöd för raytracing. Till skillnad från de spel som nyttjar Nvidias RTX-teknik för raytracing kommer det här att röra sig om en teknik som inte kräver någon specifik hårdvara. Detta innebär att tekniken kommer att finnas tillgänglig vare sig spelaren har ett grafikkort från Nvidia eller AMD.

Utöver ovanstående information bekräftades det också att nyversionen kommer att landa på PC, Xbox One, Playstation 4 och även Nintendo Switch.

I samma veva hittade Xbox-versionens avtäckningstrailer till Youtube innan spelet ens avtäckts officiellt. Trailern visar tyvärr inte mycket i form av vad vi kan förvänta oss av nyversionen. Däremot laddades den upp till den officiella Youtube-kanalen för Xbox. Något som kan peka mot att vi väldigt snart får se det officiella avtäckandet.

Bland den information som i skrivande stund hittat ut på internet finns det dessvärre inga lanseringsdatum eller ens lanseringsfönster för Crysis Remastered. Med lite tur är det något vi får reda på inom en snart framtid.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid