Efter tre års tystnad på plattformen har det officiella Twitter-konto för spelserien Crysis från ingenstans lagt upp sitt första inlägg. Något som fått många att spekulera i att en ny installation i serien är på väg.

Sedan den 13 december 2016 har Twitter-kontot för spelserien Crysis stått helt stilla. Däremot kom det under gårdagen ett nytt inlägg som kan peka mot att vi har nyheter om serien att se fram mot inom kort.

Seriens utvecklare Crytek har redan fått spekulationer att cirkulera genom att ha med en hel del Crysis i deras spelmotor CryEngines senaste presentationsfilm. Ytterligare har EA nämnt att nyversioner av favoritspel och nya titlar som ännu inte avtäckts är på väg. Något som med detta inlägg på Twitter fått nyfikna spelintresserade att spekulera vilt.

Senaste installationen i spelserien lanserades år 2013. Sedan dess har rykten om nya titlar dykt upp med jämna mellanrum men hittills har vi inte fått något Crysis 4. Huruvida Cryteks Twitter-inlägg kan visa sig handla om en nyversion av ett tidigare spel eller en fullfjädrad uppföljare återstår att se. Twitter-inlägget fick även ett svar av det officiella kontot för Xbox som skrev ”Detta är inte en övning”. Något som lär kasta bränsle på ryktesflammorna.

Nyversioner av äldre, klassiska speltitlar har dock blivit något av en trend under de senaste åren. Vi har även nästa generations spelkonsoler i form av Playstation 5 och Xbox Series X att se fram mot under slutet av året. Något som kanske har fått Crytek att börja tänka på spelseriens fortsättning. I dagsläget kan vi dock bara spekulera och hoppas.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid