Många ser fram mot Battlefield-seriens återtåg till sina rötter i andra världskriget, dock har spelets utvecklare Dice nu meddelat att det dröjer en månad extra än tidigare planerat att få spelet helt färdigställt.

Många ivriga spelare ser fram mot att snöra på sig kängorna och uppleva den version av andra världskriget som Battlefield V kommer att erbjuda. Det lanseringsdatum som gällt fram till nu var den 19 oktober, detta har nu blivit uppskjutet med en månad.

I ett blogginlägg förklarar Oskar Gabrielson från Dice hur studion efter de åsikter och kritik man mottagit efter de speltester som hållits nu väljer att vänta med lanseringen. Detta är enligt Gabrielson för att se till att spelet är så fullbordat som möjligt.

I blogginlägget nämns den generella spelupplevelsen den punkt Dice vill förbättra. Det rör sig om bland annat det tempo spelets matcher håller och hur väl andra soldater syns i spelet. Spelare som tar del i det öppna beta-testet som går av stapeln den 6 september kommer att märka av en del av ändringar Dice behöver den extra tiden på sig att göra.

Gabrielson nämner dock att Dice har fått positiv kritik för den nya fokusen på trupp-formationer, förbättrade system för hur spelarnas karaktärer rör sig samt den förbättrade hanteringen av spelets vapen. Bara det att det fortfarande finns några aspekter med Battlefield V som ännu inte är riktigt klara enligt Dice. Därför har nu lanseringsdatumet satts till den 20 november.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid