Den senaste uppdateringen till Nvidias tjänst Geforce Now markerar startskottet för tjänstens tillgänglighet på iOS-enheter genom webbläsaren Safari.

Denna veckas uppdatering till Nvidias tjänst Geforce Now kommer inte bara med en rad nya speltitlar tillgängliga för dess bibliotek. Den markerar även första gången tjänsten blir tillgänglig på Apples operativsystem iOS.

Då Apple har en hel del restriktioner och regler angående App Store och dess innehåll verkar Nvidia ha blivit lite kreativa med kompatibiliteten. Istället för att erbjuda Geforce Now som en applikation att ladda ned finns tjänsten nu tillgänglig via webbläsaren Safari.

För att komma åt tjänsten på en iOS-enhet kan användare besöka sidan för Geforce Nows hemsida via Safari och börja strömma sina spel. Förutsatt att det är iOS 14.2 eller senare som används. Utöver detta krävs även en kompatibel handkontroll i form av till exempel en Sony DualShock 4 eller Microsoft Xbox One Elite Series 2. En version av spelet Fortnite anpassad för touchskärmar kommer även att bli tillgänglig inom kort. Innan dess är det dock en handkontroll som kan kopplas till din iOS-enhet som gäller för att spela.

Sett till de speltitlar som lagt tills i tjänsten rör det sig om:

  • Bee Simulator
  • Bridge Constructor: The Walking Dead
  • Poker Club
  • Elite Dangerous
  • RuneScape
  • Trials Rising

CD Projekt REDs galet hypade speltitel Cyberpunk 2077 kommer även att bli tillgängligt att strömma via Nvidias tjänst vid lansering. Detta tillsammans med spelets alla RTX-funktioner för den som valt att betala för Geforce Nows ”Founder’s Edition”-abonnemang.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid