En rad rykten och spekulationer cirkulerar nu inför Apples Macbook-evenemang som hålls senare idag. Bland annat ett det inte blir någon M1X-processor och att kommande Macbook Pro-modeller får en flärp i skärmen.

Under kvällen kommer Apple hålla i sitt nästa event där företaget förväntas avtäcka nästa generations Macbook-datorer. Inför detta har det nu börjat spridas flera rykten och spekulationer om vad dessa datorer ska komma att erbjuda.

Ingen M1X-processor

Länge har det spekulerats att uppföljaren till Apples M1-processor kommer få namnet M1X. Det finns dock två andra namn som sägs vara på tapeten för kommande kretsar. Enligt Bloomberg ska deras källor i form av app-utvecklare ha sett namnen M1 Pro och M1 Max i loggar. Det är däremot oklart om Apple helt enkelt haft flera namn att välja bland när det kommer till nästa processors marknadsföring. Chansen att det rör sig om två kommande kretsar finns också men just nu har inga konkreta bevis på något sådant hittats.

Kommande Macbook Pro med flärp?

För några dagar sedan såg vi ett rykte om designen hos kommande Macbook Pro börja göra sina ronder online. Detta rykte menar att de kommande datorerna utrustats med en så kallar skärmflärp. Samma design som vi såg hos många smartphones för ett par år sedan.

Denna flärp sägs innehålla en 1 080p-webbkamera, en mikrofon och en True Tone-sensor. Skulle detta rykte visa sig stämma kan det innebära att Apple minskat skärmkanterna hos sina kommande datorer till samma nivå som hos iPhones.

När håller Apple sitt event?

Den som vill följa kvällens Apple-event bör ställa larm klockan 19:00 svensk tid. Exakt vad som kommer att visas upp under eventet som Apple kallar ”Unleashed” har inte bekräftats med nya Macbooks är nog en relativt säker gissning.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid