Sveriges största löpande test av tangentbord blir ännu bättre, och får en uppdaterad design med bättre överblick och nya funktioner.

Under den gångna veckan har vi stegvis bytt ut köpguiderna på Nordichardware mot nya versioner, skräddarsydda för hemsidans nya utseende som introducerades under våren. Samma behandling som under de senaste dagarna har applicerats på Svenska Grafikkortsguiden, Svenska CPU-guiden och Svenska Musguiden kommer nu även till Svenska Tangentbordsguiden.

Tanken med Nordichardwares köpguider har alltid varit att du som teknikintresserad och konsument snabbt och enkelt ska kunna se våra nuvarande köprekommendatiner, och samtidigt lära det allt du behöver veta som konsument innan du köper nya produkter. Med det nya upplägget på Svenska Tangentbordsguiden och dess syskonguider tar vi det målet ytterligare ett steg längre, i ett modernt och intuitivt format.tangentbordsguiden_overview

Vi har tidigare gått igenom fördelarna med det nya formatet i lanseringsnyheterna för de tidigare guiderna, men här nedanför följer en kort sammanfattning av vad uppdateringen faktiskt innebär:

  • En enklare överblick som drar bättre nytta av bredden och utseendet på hemsidan.
  • Snabbare åtkomst till våra nuvarande köprekommendationer.
  • Ett uppdaterat utmärkelsesystem som fokuserar på målgrupp och prisklass för varje utmärkelse.
  • Dynamiskt uppdaterat material, som automatiskt lägger in våra senaste tester och nyheter om just tangentbord.

Kom gärna med feedback

Precis som med de tidigare guiderna ber vi er notera att det rör sig om en betaversion – fler funktioner och förbättringar kommer tillkomma under hösten. Redan i dess nuvarande format tror och hoppas vi dock att den nya Tangentbordsguiden är betydligt smidigare för dig som läsare än den gamla. Du hittar guiden genom dess bild i högerspalten på hemsidan, eller genom att följa den här länken.

Den tidigare upplagan av Tangentbordsguiden ligger numera kvar som en arkiverad artikel, där merparten av våra äldre tangentbordstester finns med. De tangentbord som har fått utmärkelse i det nya utmärkelsesystemet hittar du även i sin helhet som separata testartiklar genom att klicka på deras namn eller bild i guiden.

Som vanligt uppskattar vi all feedback från er läsare – ta gärna en titt i den nya Tangentbordsguiden, och har ni några frågetecken eller förslag så lämna gärna en kommentar på den här artikeln eller skicka ett meddelande till redaktionen[at]nordichardware.se!

Rubrik

4
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
2 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
En annan KorvenFlyfishermanCarl Holmberg Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
En annan Korven
Gäst
En annan Korven

Den nya gudien ser bra ut! Skönt att det är tydligt vilka brytare tangentborden har och eventuella utmärkelser. Det jag kan sakna i listan är huruvida det är TKL eller fullstora tangentbord.

Flyfisherman
Medlem

Hej, Ja jag har gett min synpunkt i den andra artikeln.
Och i princip handlar det om att det är alldeles för små kontraster.

1. Ni har en ljus bakgrund med ljusblå länkar ovanpå.
Otydligt, svårläst samt hur hade ni tänkt er med besökare som har nedsatt syn?
Finns inte en chans att dom kan se nåt och själv har jag problem med att försöka lista ut vad det är ni försöker få fram?

2. Rörigt. Minst sagt. Inte själva guiderna, men otroligt svårt att hitta tex. CPU-guiden?!
Jag fick regelrätt söka efter denna.
Så gör något åt tillgängligheten.

3. Byt tema. Det är för jobbigt.

Mvh 🙂