NZXT fortsätter expandera sitt utbud av moderkort och har nu avtäckt nya enheter ur N7 och N5-serierna utrustade med styrkretsen Z690 för Intels Alder Lake-processorer.

Under de senaste åren har tillverkaren NZXT varit inne på moderkortsmarknaden. Nu har företaget avtäckt två nya enheter som bygger på styrkretsen Z690 för Intels senaste processorarkitektur Alder Lake.

De två moderkorten kommer båda med stöd för Bluetooth 5.2, Wifi 6E, PCIe 5.0 och DDR5-minne. N7 är inte helt förvånansvärt den dyrare modellen och här ser vi NZXT fortsätta sin något unika stil med metallpaneler som täcker stora delar av själva moderkortet för att ge en ren estetik. Något som saknas från N5-modellen. Andra egenskaper hos NZXT Z690 N7 inkluderar en 12+1 uppsättning strömfaser och tre platser för M.2-lagringsenheter.

NZXT Z690 N5 delar många egenskaper med sitt syskon. Som tidigare nämnt har metallpanelerna tagits bort. Utöver detta är det endast att N5-modellen har en 8+1 uppsättning strömfaser och fyra M.2-platser som skiljer modellerna åt.

De två moderkorten kommer att finnas tillgängliga från och med den 6 juni. Detta med ett riktpris om 3 299 kronor för N7 Z690 och 2 699 kronor för N5 Z690.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid