Sony fortsätter ge ut mer information angående Playstation VR 2 i en sakta men säker takt. Nu har vi fått både lanseringsdatum och prislapp för det kommande VR-headsetet bekräftat.

Efter att ha avtäckt allt mer information om sitt kommande VR-headset har vi nu fått se alla Sonys hemligheter när det kommer till Playstation VR 2. Tidigare har vi endast fått se lite information då och då och lanseringsdatumet har helt enkelt varit ”Tidigt 2023”. Nu har vi dock fått ett faktiskt lanseringsdatum och ett riktpris.

Sett till specifikationerna kommer headsetet med en OLED-panel som erbjuder 2 000 x 2 040 pixlar per öga. Uppdateringsfrekvensen ligger på 90 eller 120 Hz och synfältets bredd ska ligga på omkring 110 grader. Headsetet är även utrustat med en uppsättning kameror som står för spårningen av headsetet och handkontrollerna.

Sett till prislappen har Sony nu bekräftat att den kommer landa på 600 euro. Sony bekräftar tyvärr inte vad headsetet kommer att kosta i svenska kronor. 600 euro dock högre än riktpriset för Playstation 5 som till och med höjdes för några månader sedan.

Playstation VR 2 kommer att finnas att förbeställa från och med den 15 november. Detsamma gäller PSVR 2-exklusiva speltitlar som lanseras tillsammans med headsetet. Headsetet kommer sedan lanseras officiellt den 22 februari 2023.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid