Asus och Noctua har enligt en registrerad produkt hos EEC ingått samarbete för att ta fram en ny modell baserad på Geforce RTX 3070.

En nyligen registrerad produkt hos Eurasian Economic Commission (EEC) pekar mot att tillverkarna Asus och Noctua än en gång ingått samarbete. Denna gång ser det ut att röra sig om en variant av Nvidias grafikkort Geforce RTX 3070 som tagits fram genom samarbetet.

Exakt vad som kommer att särskilja denna modell från andra är dock oklart. De två tillverkarna har tidigare samarbetat för att ta fram slutna vattenkylare där Noctua inte helt förvånansvärt stått för fläktarna. Något sådant ser ut att kunna bli fallet även för detta grafikkort då Asus tidigare har ryktats arbeta på en Strix-design som tagits fram tillsammans med just Noctua.

De slutna vattenkylarna som tagits fram av de två tillverkarna har använt sig av Noctuas ”Industrial PPC”-fläktar. Något som skapat spekulationer om hur dessa fläktar även kan ha hittat sin väg in i just grafikkortskylare.

I skrivande stund har varken Asus eller Noctua gjort något uttalande angående detta potentiella samarbete. Förhoppningsvis får vi mer information angående denna grafikkortsvariant med ”Noctua” i namnet.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid