Steam säljer spel i rasande takt även en vanlig vardag men nu avslöjas datumet för tjänstens sommarreasom lär få många PC-spelares plånböcker att blöda.

Steam har blivit synonymt med att handla datorspel på internet och företaget säljer dagligen massvis med spel och applikationer i sin onlinebutik. Det är samtidigt ingenting mot de volymer mjukvara som spelportalen matar ut under sina årliga reor. Varje sommar och vinter kommer Steams största kampanjer, ofta med rejäla rabatter på storsäljare och AAA-titlar.

Steam sommarrea startar den 22 juni

Nu bekräftas datumet för Steams sommarrea av Paypal som skriver att kampanjen startar torsdagen den 22 juni klockan 19.00 svensk tid. Valve har själva inte bekräftat datumet eller tiden men Paypal UK:s Twitter-konto är så gott som en bekräftelse. Företaget har även en egen kampanj där varje 20 pund som spenderas under rean sparar kunder 5 pund.

https://twitter.com/PayPalUK/status/877209458643845120

Det är lite oklart när Vavle tänker sig stänga ner sin sommarrea men då Paypals egen kampanj avslutas 5 juli låter detta som ett troligt datum även för Steam-rean att avslutas.

Önskespel på rea
Vilka spel vill du helst se på Steams sommarrea?

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid