Halo 5 Forge är bara några dagar ifrån att lanseras till PC system med Windows 10. Nu har systemkraven dykt upp och Forge älskar den som har stora mängder ramminne.

Rent generellt så kommer dom flesta att kunna pilla runt i karteditorn Halo 5 Forge utan större svårigheter, även med lite äldre komponenter i sin dator. Dock om man vill spela med dom högsta grafikinställningarna så kräver banbyggaren redan vid 1080p 12 GB DRAM och vill även ha ett GTX 970 eller bättre i datorn för att kunna flyta på runt 60 fps.

Halo 5 Forge systemkrav

Minimum:

Operating system: Windows 10 Anniversary Edition, version 1607 eller senare.
DirectX 12
CPU: Intel Core i5 at 2.3 Ghz eller motsvarande AMD processor
GPU: GeForce 650 Ti
VRAM: 2GB
RAM: 8GB
HDD: 40GB

Rekommenderat (1080p at 60 frames per second):

Operating system: Windows 10 Anniversary Edition, version 1607 eller senare
DirectX 12
CPU: Intel Core i5-3570k at 3.4 Ghz eller motsvarande AMD processor
GPU: GeForce 970
VRAM: 4GB
RAM: 12GB
HDD: 40GB

Ultra (4K at 60 frames per second):

Operating system: Windows 10 Anniversary Edition, version 1607 eller senare
DirectX 12
CPU: Intel Core i7-4770k at 3.4 Ghz eller motsvarande AMD processor
GPU: GeForce 980 Ti
VRAM: 6GB
RAM: 16GB
HDD: 40GB

 

Så som det ser ut så kommer många att kunna njuta av Halo 5 Forge och ha chansen att bygga häftiga banor till Halo 5. Med lite tur så kanske även Halo 5 hittar sin väg till PC-plattformen så att vi också får njuta av traditionellt gameplay på vår PC. Det är fortfarande lite oklart om och hur PC-spelare kommer att kunna spela åtminstone skräddarsydda kartor och scenarion. Det är åtminstone de indikationer som spelutvecklarna gett i tidigare presentationer av Halo 5: Forge. Just nu är det så att de banor som skapas på PC i Halo Forge måste spelas på Xbox One, den enda plattformen som Halo 5: Guardians finns tillgängligt till.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Ajin Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Ajin
Medlem
Ajin

8GB kommer räcka i flera år! /s

Medlem
Marviken

Lol, endast Nvidia kort och i 4k kan man använda en AMD CPU som inte existerar ”Intel Core i7-4770k at 3.4 Ghz eller motsvarande AMD” Lol, finns ingen…

Medlem
Olle P

Intressant att de KRÄVER Anniversary Edition, som ju kantats av en del problem (i kombinationen SSD och HDD) och bidrar med för konsumenten inte helt önskade effekter (läs: mer reklam!).
Jag har svårt att se någonting i gränssnittet mellan operativsystem och programvara som påverkar prestandan om man använder en ”äldre” version av Windows 10.

Är det månne så att Microsoft påverkat utvecklingen av spelet till att kontrollera OS-versionen för att få användarna att uppgradera?