Den 5:e mars sjösatte vi NordicHardwares nya webbplats och har sedan dess filat vidare på sajten tillsammans med er läsare. Med en månad i ryggen är det dags att ta en titt i backspegeln och se vad som hänt sedan dess.

En av nyheterna vi basunerade ut under lanseringsdagen av vår nya webbplats var att NordicHardware 2016 skulle vara en sajt i konstant utveckling. Ett nytt och fräschare grundsystem borgar för större möjligheter när det gäller att skräddarsy både redaktionellt material och webbplatsen i sig självt.

En extra viktig punkt var och är samtidigt att NordicHardware inte är någonting utan er trogna läsare. Webbplatsens funktioner och upplägg styrs till viss del av redaktionella och företagsmässiga målsättningar men viktigast av allt är att ni som läsare och besökare trivs på sajten.

Lanseringen av NordicHardware 2016 har gått förhållandevis smidigt men precis som beräknat har det även funnits buggar och störningar som vi jobbat bort eller fortsätter att undersöka. Dagens artikel är ett sätt för oss att på ett transparent sätt fortsätta utvecklingen av NordicHardware tillsammans och visa vart vi fokuserat vår utveckling de senaste veckorna och med er feedback prioritera vart vi ska lägga krutet den nästkommande tiden.

Uppdateringar på NHW.se de senaste fyra veckorna

 • Omfattande prestandaoptimeringar, initiala prestandaproblem ska vara lösta. Webbplatsens prestanda fortsätter att optimeras kontinuerligt.
 • Efter önskemål implementerat kommentarikoner för vår artikelmodul på startsidan
 • Uppdaterade RSS-flöden för Tester och nyheter, Spel- och Tekniktuben samt Köp och Sälj-avdelningen i forumet.
 • Påbörjat större optimeringar/omstruktureringar av våra köpguider och stora produkttester
 • Allmänna Google SEO och sajtoptimering
 • Mängder av nya funktioner och optimeringar för forumet – Tagga medlemmar, tacka medlemmar, avancerad html-editor, rapporteringar, bättre stöd för bild och videouppladdning, stöd för uppladdning av större bilder, rar-filer m.m.
 • Implementerat möjligheter för att själva växla färgtema på forumet
  Forum_color
  Ändra själv färg på forumet.

Med de värsta problemen lösta finns det fortfarande mindre buggar och en gedigen lista på önskvärda funktioner som sitter uppnålad på vår (digitala) anslagstavla. Här är några av de punkter som vi för närvarande arbetar med bakom kulisserna.

Vårens planer och önskemål för NHW.se

 • Fortsätta omkonstruktionen av våra stora köpguider för en mer intuitiv läsupplevelse.
 • Kika närmare på ny funktionalitet som exempelvis alternativ kommentarsystem, sammanlänkningar av forum och kommentarer, Facebook-login m.m.
 • Svensk översättning av forumet och aktivera ytterligare forums-funktioner samt lösa de sista forumsbuggarna
 • Aktivera SSL på webbplatsen för krypterad trafik och ökat integritetsskydd för våra läsare.
 • Plus andra lite mer hemliga projekt

Vår att-göra lista är samtidigt flytande och vi ser fram emot att även fortsättningsvis ta del av den input ni medlemmar och besökare kan komma med. Det fortlöper en konstruktiv och givande diskussion i Feedback-tråden på forumet där vi tacksamt tar emot konstruktiv kritik samt nya tips idéer. Allt tas i beaktning!

Speltuben
Dedikerad avdelning för Speltuben

Välj själv vilket material du vill titta på

Tills nästa uppdatering kan vi tipsa om några av nyheterna på NordicHardware 2016. Exempelvis möjligheten att skräddarsy artikelupplägget efter dina egna intressen, vill du endast läsa våra nyheter kan du klicka dig in på nyhetsavdelningen där du även kan välja vilka olika ämnen du föredrar, vill du döda några timmar på roliga och spännande videoklipp finns våra dedikerade avdelningar för tekniktuben och speltuben samt givetvis testlabbet där du snabbt får en överblick av våra senaste tester.

Missa inte heller forumet där vi kontinuerligt lägger till nya funktioner där du även har vår helt kostnadsfria annonsmarknad för att köpa och sälja teknikprodukter i ”Köp och sälj”-forumet. Det senare kan du även följa på RSS eller genom mailnotifieringar i forumet för att inte missa några kap!

Slutligen vill vi tacka alla er som kommit med feedback och hjälper oss i vår strävan att skapa en så bra webbplattform som tekniken idag tillåter. Utan er hjälp och support hade inte NordicHardware varit möjligt! Fyll gärna på med feedback i forumet och vi tar även tacksamt emot nyhetstips och annan feedback genom vårt kontaktformulär.

Räkna framöver med fler detaljerade artiklar om nya funktioner och uppdateringar av NordicHardwares webbplats, på återseende!

/Redaktionen

Lägsta pris på Prisjakt.nu

10
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
8 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MorkulAnton KarmehedPär Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Pär
Gäst
Pär

Mycket bra design, snyggt och stilrent! Det enda jag skulle vilja ändra möjligtvis är att minska storleken på de ”extrastora” nyheterna i början på huvudsidan så att man inte behöver scrolla så långt för resten av nyheterna. Petitess dock 🙂

Morkul
Medlem
Morkul

Sidan känns på tok för rörig och inte allt stilren. Till att börja med känns den stora ”blobba” till grafik (En stor bild, en mellan stor bild och två små) där jag tror det är en som är en plats reserverad för nyheter och tre till höger för testlabbet. Skulle jag vara er skulle jag skippa den hela detta element, det finns redan ytterligare en stor nyhets bild under dessa bilder, lägg par testlabb bilder bredvid denna istället så sparar ni plats och allt blir tydligare. Denna del av sidan känns ytters förvirrande och på tok för stor, endast en… Läs hela »