AMD har fullt förtroende för att företagets kommande arkitekturer  Zen 4 och RDNA 3 kommer att stå klara och redo år 2022 som tidigare förväntat.

Under AMD:s senaste finansrapportering till investerare tog företagets VD Lisa Su och bekräftade att deras kommande arkitekturer för processorer och grafikkort fortfarande håller sig till schemat.

De två arkitekturerna Zen 4 och RDNA 3 har sedan tidigare var planerade för en lansering under nästa år. Enligt AMD ska detta fortfarande vara fallet. Lisa Su nämnde även den rådande hårdvarubristen och hur man förväntar sig att den kommer att hålla i sig under resten av 2021. Det finns hopp om att läget kommer att lättas under början av nästa år men mycket kan hända på några månader.

Det är fortfarande många detaljer kring Zen 4 och RDNA 3 som inte har avtäckts ännu. Förhoppningsvis kommer vi få se en redig omgång information komma från AMD inom en snart framtid. I dagsläget vet vi endast att de framtida produkterna inte har försenats och att de kommer att bli tillgängliga någon gång under nästa år.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid