Vad Sony planerar för framtiden sett till virtuell verklighet återstår att se. Tillverkaren har dock visat en ny prototyp med 8K-upplösning som kan vara nästa mål för företaget.

Sonys satsning på virtuell verklighet är en lagom udda historia. Tillverkaren har visat att man kan erbjuda bra upplevelser med Playstation VR. Däremot har man ännu inte introducerat någon nyare variant tros att Playstation 5 är över ett år gammalt.

Sony har dock visat att VR-satsningen är något som företaget är intresserat att hålla kvar vid. Nu har vi fått se vad man förväntar sig att framtidens VR-headsets kommer att kunna erbjuda.

Ovanstående video är för en prototyp från Sonys utvecklingsenhet. Detta är inte nödvändigtvis något vi kommer att se i framtidens PSVR. Däremot visar det att företaget har ett fortsatt intresse för VR och utvecklingen är en del som får fortsatt bra ekonomiskt stöd.

Sony har tidigare ryktats förbereda sig för lanseringen av en utmanare till Xbox Game Pass. Skulle detta visa sig vara sant tillsammans med ett headset för virtuell verklighet skulle man inte bara ta sig an Microsoft och Xbox utan även Facebook och Oculus. Ovanstående video är dock bara en video som visar vad Sony kan göra. Inte nödvändigtvis var företaget faktiskt planerar att göra.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments