BitFenix har lovat att skicka två sprillans nya Prodigy mini-ITX chassi till två av NordicHardwares medlemmar och med tävlingen avslutad har vi nu utsett två vinnare. Som vanligt ett mycket svårt arbete då vi fick in många bra bidrag till tävlingen där vi frågade vad just ni tänkt använda ert chassi till.

Med många värdiga vinnare gick slutsegrarna till att sponsra en blivande spelutvecklare och en omtänksam storebror. De två vinnare som får hem varsitt BitFenix Prodigy på posten är;

Marcus Nilsson – Röstade på vitt

 – Färgen är väl egentligen bara en smaksak, svår att förklara. Men det är något med en helt släta minimalistiska fronten på det vita som tilltalar. Jag skulle använda det till att bygga en gaming-dator till min lillasyster. Hon sitter just nu på en laptop som har svårt att punga ut över 14 fps i en icke-HD film, och det är också en anledning till att det vita passar bra. Hon behöver en personlig datorrevolution och detta chassit är perfekt för ändamålet.

Amanda Sofie Boström – Röstade på svart

– Jag studerar spelprogrammering och tänker en vacker dag sätta mina spår i ett nyskapande spel. Jag vill bygga ett kompakt system med kraftfulla delar som passar in i en studentlya för en gamer som jag själv, och Prodigy-chassit är första steget på vägen dit!

BitFenix_Prodigy_BW

Vi gratulerar de båda vinnarna och tackar alla deltagare som skickade in era roliga och fyndiga byggplaner, vi hoppas att ni får möjlighet att sätta dem i verket!
Vi kan även konstatera att smaken tydligen är som baken – jämt delad. Av de som svarade på frågan “Vilken färg är Prodigy snyggast i, svart eller vitt?” svarade 48,7% svart medan 51,3% svarade vitt. 

Sist men inte minst kan vi redan nu utlova fler häftiga tävlingar här på NordicHardware inom en mycket snar framtid, vi rekommenderar er att bokstavligen hålla ögonen öppna!

Relaterade artiklar:

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments