Snart slår DreamHack Winter 2016 upp dörrarna. Missa inte chansen att träffa hemliga profiler och tävla om SSD-enheter värda totalt 45 000 kronor.

DreamHack Winter 2016 slår snart upp dörrarna och återigen är det dags för nytt SSD-party tillsammans med Intel. NordicHardwares Mr./Ms. X-tävling är tillbaka om än i något ny tappning. Grundupplägget är dock detsamma. Vi tävlar ut häftiga produkter till er besökare samt låter er träffa några av IT- och Esport-världens profiler. Tävlingen kommer att löpa över tre dagar på DreamHack Winter 2016 där ditt bidrag har 9 chanser att vinna.

Du har 9 chanser att vinna på DHW16

Exakt klockan 15.00 på torsdagen, fredagen och lördagen kommer vi utannonsera våra gäster och finalister här på NHW.se, NHW Facebook samt CSGOSWE, Swerigs. Ditt bidrag till vår tävling i länken nedan är nyckeln till att vinna inte mindre än 9 kraftfulla SSD-enheter från Intel. I prispotten finns det totalt SSD-enheter värda ca 45 000 kronor med följande uppställning:

Finns du vid stora scenen kl 17.15 på lördagen den 26:e november har du inte bara chans att vinna en egen SSD utan får även ta del av massvis med goodies och extra prylar.

  • 3 x Intel 750 1200GB
  • 3 x Intel 600p 512GB
  • 3 x Intel 600p 256GB

Regler

  1. Du måste närvara på DreamHack för att kunna bli en finalist.
  2. Fyll i formuläret nedan och motivera.
  3. Ha din telefon tillgänglig kl 15 under torsdagen, fredagen och lördagen
    1. Det finns chans för SSD-vinster och goodies för dig som finns vid stora scen kl 17.15!
  4. Spana in direktsändningen på NordicHardwares Facebook kl 15 under torsdagen, fredagen och lördagen
Namn Email Telefonnummer (Vi ringer finalisterna så var noga med numret)
Vad är ditt fetaste minne från DreamHack?

Skulle en finalist inte svara i sin telefon, eller kunna komma till platsen och möta den hemliga gästen kommer turen gå vidare till nästa finalist, tills totalt 3 stycken finalister utsetts. Håll utkik på scentiderna när vi har våra finaler, bara av att vara med i publikhavet har du chans att vinna!

Tävlingsregler: Tävlingen är öppen till kl. 14:00 den 26 November 2016.
Vinnaren utses av en jury. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid