be quiet! utökar Dark Base-familjen med ett modulärt Midi-tower chassi som kan husera riktigt stora moderkort. Vi synar Dark Base 700 i sömmarna.

be quiet! är det tyska företaget som gjort produkter för sitt namn, men utöver det så har dem även satsat på en övergripande diskret design i sina produkter. Dark Base 700 är inget undantag trots RGB remsor i fronten. be quiet!’s Dark Base-chassin fokuserar på entusiaster som vill ha flexibilitet och bred kompatibilitet. Tidigare har det bara funnits Full-tower chassin i Dark Base serien, men med Dark Base 700 så introduceras ett Midi-tower för entusiaster som vill ha en något smidigare dator men ändå inte tumma på modulära funktioner.

Stilig och diskret design

I dagens test så tar vi en närmare titt på be quiet!’s senaste kreation i Dark Base-serien. Dark Base 700 ärver många funktioner från sina storasyskon. Bland annat flertalet modulära alternativ så som löstagbar moderkortsplåt som även går att invertera för en lite mer okonventionell layout.

3
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
2 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Patrik BlomLeonard Cogles Bonne Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
Viktor Kock Appelgren

En fråga till redaktionen.

Jag har siktet på detta chassi.
Skulle vilja montera ett grafikkort vertikalt.
På bilden ser det ut som den inte har några stödpunkter, utan hänger fritt i luften.
Är det så bräckligt som det ser ut?

Leonard Cogles Bonne
Gäst
Leonard Cogles Bonne

Hej! ja det går jo att montera grafikortet vertikal ajg sikta också på den här chassin men kolla mer på länken https://www.youtube.com/watch?v=IZqvCZpNSLM