Töm sparkontot och släpp loss din kreativitet med Surface Book 2 som tar nästa steg inom 2-i-1-datorer och skapande. Vi synar Microsofts senaste Surface Book i sömmarna.

Den här artikeln är en del av Svenska laptopguiden, vårt löpande test av bärbara datorer. Där hittar du alltid våra aktuella rekommendationer, länkar till alla våra bärbara datortester och andra relaterade artiklar.

Microsofts kör vidare på 2-1-datorer och tillverkaren sparar inte på krutet i senaste Surface Book 2. Den nya serien av Surface Book kommer i två olika storlekar, 13- respektive 15-tum och i vårt test tittar vi närmare på 13-tums versionen.

Surface Book 2 bjuder på en hel del funktioner och prestanda. Den passivt kylda processorn är integrerad i skärmen som också dubblerar som en surfplatta. Medan tangentbordet inte bara innehåller knappar, pekplatta och portar utan även en Geforce GTX 1050-grafikkrets och ett extra batteri.

Annons

Med en minimalistisk design kommer Surface Book 2 in som en kombinationsdator ur flera aspekter då den har utseendet av en dator för kontorsarbetande och innehållsskapande men även grafikprestanda för att driva enklare spel. Dock så kommer det till ett mycket högt pris.

I vårt test tittar vi närmare på vad som gör Surface Book 2 speciell. Vilka användare som kan dra nytta av funktionerna och om Microsofts senaste Surface-produkt är prisvärd ur någon aspekt.

Annons

6
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
4 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Gustav GagerBjörnMorkulAnton KarmehedJohan Pettersson Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Morkul
Medlem
Morkul

Jag kan inte för mitt liv förstå vem denna skulle vara ämnad för. Huaweis alternativ har i och för sig något sämre CPU men jag kan köpa nästan 3 stycken för samma pris.

Har endast klämt och testat Surface Book 2 i typ 20 minuter men blev inte då imponerad av den.

Anton Karmehed
Admin

Alla har olika behov och intressen Morkul så är det onekligen! Själv hade jag varit jäkligt intresserad om det inte vore för att Mac OS X har Final Cut Pro X. Jag är mycket mer nöjd med Microsofts hårdvarudesign med UHS-2-läsare, vanliga Type-A portar och betydligt bättre batteritid. Satt bredvid Johan i Vegas med en 2017 Macbook Pro och batteritiden var horribel i jämförelse med Surface book 2. 🙁 Tyvärr kan jag inte göra the switch då Final Cut Pro är för viktigt och oftast är vitalt arbetsverktyg när jag använder en bärbar dator. Det hade varit intressant att se… Läs hela »

Dravond
Medlem
Dravond

Har en fråga efter ha sett lite andra recensioner att vid hög belastning (eg. spelande) så laddas batteriet ur trotts att datorn är nätansluten.. jag undrar hur mycket om så är fallet och ”batteritid” innan nedklockning eller annat händer…

Gustav Gager
Admin

Var inte det löst i de senare revisionerna?