Antec P8 är en upphottad version av Performance One-serien och kommer med ett nytt utseende som håller seriens estetiska profil men med ett tillägg, härdat glas.

Antec har tillverkat produkter till datormarknaden sedan 80-talet och Performance One serien är en av deras äldsta och mest populära serie av produkter, där kylning och prestanda har varit i fokus. Att Antec skulle hoppa på tåget med härdat glas kände vi inte som något oväntat eftersom detta är den nya trenden efter RGB hetsen.

Stilrent och rymligt.

Denna gång tar vi en titt på Antec P8 som sticker ut en del från sina föregångare i serien Performance One. Antec hoppar på trenden med härdat glas och vill på så sätt attrahera användarna som vill visa upp sina komponenter istället för att gömma dem i en plåtlåda. Antec P8 implementerar det härdade glaset på klassiskt vis med att byta ut ena plåtsidan till härdat glas med i en mörkare färgton.

3
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Patrik Blom Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
Olle P

Visuellt ger det ju intryck av att vara en astmatisk design med alldeles för smala springor att suga in luften genom. Det hjälper inte (så mycket) att ha stora kylare inuti om luftflödet genom lådan är snålt tilltaget.
En bra kyllösning till denna låda är vattenkylning med konvektorn monterad utvändigt.