Razer ger sig in i leken med videoredigeringskortet Razer Ripsaw som går snabbt att komma igång med och låter dig strömma dina favoritspel utan ansträngning.

Streaming på YouTube och Twitch växer nästan exponentiellt varje år. Marknaden för streamingprodukter har stått relativt still och när nu Razer kommer in som en ny aktör så är vi självklart intresserade att se om de kan tillföra något nytt.

Razer Ripsaw siktar på att ge dig ett verktyg som är så enkelt som möjligt att använda, ger bättre videokvalitet än exempelvis Nvidia Shadowplay och låter dig spela in även från andra källor än din dator. Ny eller erfaren när det gäller streaming spelar ingen roll. Ska du köpa ny hårdvara för streaming eller uppgradera din gamla? Oavsett vilket så vill Razer göra valet lätt för dig. Det du får är en liten stilren svart låda med den kända Razer-loggan och med de flesta tänkbara anslutningarna för att kunna strömma både från PC och konsol.

Vi har testat Razer Ripsaw under ett par veckors tid och kikat närmare på vad du faktiskt får för pengarna, vilka streamingmöjligheter som finns och hur lösningen skiljer sig från alternativ med integrerad omkodningshårdvara.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid