Antec fortsätter att mata ut nya datorchassi och efter en stilren och klassisk Sonata-modell är det dags för något helt annat. Tillverkarens öppna benchchassi Skeleton har nu gjorts tillgänglig i en vit modell som i begränsad utgåva annars har samma grunddesign som den silver/svarta modell som lanserades under 2008.

Antec Skeleton är tänkt att användas av de konsumenter som behöver ha sina komponenter nära till hands och inte vill rota runt i trånga datorchassi för att installera en ny processorkylare eller byta moderkort. Skeleton har plats för fullstora ATX-moderkrot och kommer med en stor LED-belyst 250mm-fläkt som i toppen av chassit kyler alla komponenter på kortet.

skeletonw

Antec Skeleton Limited White Edition mäter 419 x 330 x 376 mm (BxHxD) och har en vikt på 7 kg. Förutom en utdragbar moderkortsplatta finns det även snabbkopplingar för USB, FireWire, eSATA och mikrofon/mix. Prislappen ligger på motsvarande 1 200 kronor inklusive moms.

skeletonw2

skeletonw3

Källa: Caseking.de

Subscribe
Notifiera vid
4 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
Mean Machine
Mean Machine
13 Årtal sedan

Uäh. Gillar inte att allt ska vara vitt numera. Dessutom tycker jag Skeleton är för ful, otymplig och dyr, för att inte nämna att fläkten totalt förstör hela idén med en öppen testbänk. Tacka vet jag Dimastech, CM Lab och Lian-Li T1.

Ulf Widlund
13 Årtal sedan

Gillar både Skeleton och vita datorprylar. Tycker att Skeleton mer är ett designkoncept än något som ska vara praktiskt. Synd bara att endast ramen var vit. Har länge sneglat på en skeleton-mini att göra något roligt av.

Tempel
13 Årtal sedan

På svart syns ju damm på nolltid och vitt ser lätt väldigt plastigt och appleaktigt och det är inte positivt, Titanfärgat eller antracit däremot… det är nice.