Ibland väljer företag att återlansera en produkt med det där lilla extra som kan tilltala en specifik målgrupp konsumenter. ASUS satsar på Alla Hjärtans Dag med deras UX31 som fått ett ändrat färgschema för att matcha damerna, eller den som vill komma i kontakt med sin feminina sida?

ASUS ZENBOOK UX-serien har fått överlag bra kritik, framförallt är det den stilrena och väl uttänkta designen som tilltalat många konsumenter. I vårt test av UX21 fann vi få nackdelar och på vårt CES, Las Vegas besök hade vi med oss UX31:an som fick tjäna oss under resans gång. ASUS UX31 kommer utrustad med en Intel Core i5-2557M-processor på 1,7/2,7 GHz, 4 GB RAM-minne och en 128 GB SSD med SandForce SF-2281. Den mäter mellan 3 – 18mm i profil, och ska med sina 50 Wh klara av att erbjuda 7 timmars batteritid vid surfning. Vad som är extra speciellt med just UX31 är att det utrustas med en 13,3-tums skärm med upplösningen 1 600 x 900.

Den nya UX31:an kommer med precis samma komponenter och bestyckning som ovan, det som skiljer den är åt är färgen. Den nya datorn är rosa eller som ASUS själva vill kalla det Rose Gold. Förutom att översidan av datorn fått ett nytt färgschema, har man gett tangentbordet samma behandling. Istället för ett brunt fodral, inkluderar man ett vitt som ska passa den bättre.

ASUS_UX31_Rose_Gold

ASUS ZENBOOK UX31 Rose Gold kommer finnas tillgänglig hos stora återförsäljare som Komplett, Dustin, Siba, Netonnet och många fler från den 1:a februari till ett pris av 9 995 kr precis som originalet. Vad säger ni är en dator en bra Alla Hjärtans Dag present att ge till sina käraste?


Relaterad artikel:

Subscribe
Notifiera vid
4 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
Tempel
12 Årtal sedan

Oh, den här kan iaf få en hemma att överge sina tankar på mac, fast hon kan ju förståss inte motivera varför hon skall ha en mac 😀

Sebbe
12 Årtal sedan

Rosa mot svart är ganska snyggt. Ni kommer ihåg Corsairs 600T White, med rosa “stripes” i dom band som blir när man tar bort sidpanelerna skulle vara ganska snyggt, och i fronten runt det svarta gallret. Sidpanelerna skulle fortfarande vara vita.

UT_lol
12 Årtal sedan

Alltid lika intressant när olika färger associeras till olika kön.

12 Årtal sedan

Som en stolt man säger jag: Sexy!