Vi har nu fått den första titten på Dragon Age: The Veilguard som inte är en animerad trailer och det ser inte så dåligt ut som man kunde förvänta sig.

Biowares nästa storspel Dragon Age: The Veilguard fick nyligen en animerad trailer som mottogs med en rejäl skopa negativ kritik. Trailern ser lite väl tecknad ut för spelseriens mörka teman. Folk jämförde den med Fortnite och till och med Shrek-filmerna. Nu har vi dock fått den första trailern som faktiskt visar upp hur spelet kommer se ut och det ser ut som att vi kan vara försiktigt positiva inför lanseringen trots allt.

Trailern utspelar sig väldigt tidigt i spelet och börjar i en av spelets större städer. Vi får således inte se några allt för häftiga strider eller dylikt. Däremot verkar spelet rent tematiskt hålla en relativt mörk ton. De mer involverande striderna kommer senare.

När gameplay väl drar igång ser vi en mycket mer action-orienterad stil under fighter. Mer likt Dragon Age: Inquisition och Dragon Age 2 än det första spelet i serien. Förhoppningsvis blir combat lite mer avancerat än vad som visas i trailern.

Trailern hoppar vidare till en senare punkt men fortfarande i början av spelet. Laget av äventyrare har hunnit ikapp Solas som är en av de viktigaste personerna i hela Dragon Age. Här får vi se trailerns klimax med en ritual som inte helt går som planerat. Allt som allt ser Dragon Age: The Veilguard ut att kunna bli ett spel värt att spela. Förhoppningsvis får vi fler trailers innan lansering så vi får se hur spelet ser ut i annat än väldigt scriptade spelsekvenser.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)