Bioware har visat upp en animerad trailer för kommande Dragon Age: The Veilguard och spelseriens fans är annat än glada.

Dragon Age: The Veilguard är det spel som tidigare kallades Dreadwolf. Bioware beslöt sig för att byta namn på spelet för att ”bättre representera fokuset på hjältarna och storyn”. Nu har man visat upp en animerad trailer för spelet och denna har börjat dra ihop en redig skitstorm.

Trailern ser mer ut som en slags hero shooter än ett Dragon Age-spel. Den mer tecknade estetiska inriktningen och försöket till en humoristisk trailer har fått trailern jämförd med Shrek-filmerna på Reddit. Trailern beskrivs på forumet som att den skulle kunna handla om en uppdatering till Fortnite istället för Dragon Age. Flera användare går till och med så långt som att redan nu säga farväl till Bioware. Studions senaste spelsläpp har inte varit jättepopulära och de fick under 2023 säga upp omkring 50 anställda. Något många ser som att Dragon Age: The Veilguard och, i bästa fall, Mass Effect 4 blir studions sista livlinor.

Reddit-tråden växer sig större för varje minut och det är ytterst få positiva kommentarer varken där eller på Youtube. Under morgondagen kommer Bioware visa upp faktiskt gameplay från spelet som lanseras i höst. Förhoppningsvis ser det inte lika katastrofalt ut som ovanstående trailer.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)