Lagringsbonanza
 

Lagringsbonanza

SSD, Hårddiskar, NAS – välkommen till lagringsbonanza på Nordichardware!

Vad är Lagringsbonanza?

Lagring är en ofta bortglömd aspekt som starkt kan påverka både prestandaupplevelsen på din dator och hur du kan använda dina prylar hemma och på resande fot. Därför vill vi också ge lagringen lite extra kärlek under oktober månad.

Vi på Nordichardware kan lagring; bland annat har vi sedan flera år tillbaka drivit världens största löpande test av SSD-enheter, med en av branschens mest avancerade testmetodiker. Under den här månaden vill vi dela med oss av vår lagringsentusiasm i form av spännande nya tester, undervisande artiklar och en påkostad tävling.

Håll därför fortsatt utkik på hemsidan under de kommande veckorna – bokmärk sidan du är på nu så hittar du alltid det senaste bonanzamaterialet på samma ställe.

För några veckor sedan var vi i Seoul och fick, som enda svenska media, en förhandstitt på Samsung kommande SSD 960 Pro. Nu har vi hårdtestat Samsungs nya flaggskepp i testlabbet.
Att flytta masslagringen från datorn till en server gör livet lite lättare, men ska du köpa en NAS i butik eller bygga en egen? Vi några av fördelarna med respektive lösning!
Lagringsmarknaden står inför flera stora skiften och vi ser samtidigt att nya samarbeten bildas och gamla faller isär. I denna artikel gör vi en djupdykning i vad som faktiskt pågår och vart marknaden är på väg.
Lagring är en aspekt av ditt datoranvändande som lätt förbises i jakten på fps och GHz - under oktober månad kommer vi därför grotta ner oss i allt som har med SSD, hårddiskar och NAS att göra.
Om inga förändringar sker kan du få betala över tusenlappen extra för din mobiltelefon när Copyswede tar ut privatkopieringsersättning.

Lagringsnyheter

Nyheter