LG går samma väg som flertalet andra tillverkare och lanserar en mindre version av sitt populära flaggskepp G2. Medan LG tänjer på gränserna på vad som får kallas mini passar vi på att klämma lite på den nya G2 Mini.

Med en skärm på 4,7 tum hoppas LG på att G2 Mini ska nå ut till kunderna som är ute efter en liten och smidig telefon. Men låt dig inte luras, trots en stor skärm har man lyckats hålla nere yttermåtten så att den utan problem passar i handen och går ner i byxfickan. Vi vill påpeka att vi ger fel information om kameran i klippet, den bakre kameran är på åtta megapixlar medan den främre är på 1,3 megapixlar.

LG har skurit på det mesta: Upplösningen på skärmen har blivit nerskalad till 540×960 pixlar vilket ger en pixeldensitet på låga 234 pixlar per tum medan den Snapdragon 800 som satt i G2 blivit utbytt mot en Snapdragon 400 med en klockfrekvens på 1,2 gigahertz. En av fördelarna utöver storleken är mjukvaran där LG fortsätter sin förtroenderesa med att släppa G2 Mini med Android 4.4, Kitkat. Vi har inte fått någon bestämd information om pris eller när den anländer till Sverige utöver att det rör sig om det andra kvartalet med ett pris på 3 000 – 3 500 kronor.


Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments