Vi har en ny logga och en ny header på NordicHardware! För dig som har tittat på vår nya videosatsning, NHTV, så har du fått se loggan några veckor innan alla andra. Nu finns den äntligen på hemsidan!

Den nya loggan kommer med en ny header för sajten som är mer stilren och enklare att navigera. Vi har dessutom gjort oss av med en annons för att låta sidan ladda snabbare och ge en bättre användarupplevelse.

Ny logga efter 16 år (nej, inget april-skämt)

Den nya loggan ersätter en logga som har hängt med NordicHardware i många år. Sen 2004 har vi haft en logga baserad på samma design. Den har genomgått ett flertal evolutioner sen dess men har definitivt haft ett tillräckligt långt liv. Det är dags för en ny era för NordicHardware. Det kommer du som läsare inte bara märka på den nya loggan. Redaktionen håller på att stuva om verksamheten för att leverera mer innehåll till dig med fokus på de hetaste och mest intressanta nyheterna och nya prylarna. I den satsningen ingår nya tester av de viktigaste komponenterna för PC-användare och en bredare produktion av ljud, video och bild för att göra vårt innehåll mer engagerande.

Kvalitet för fler

NordicHardware har alltid stått för kvalitet och djup. Med vår nya satsning vill vi tar våra kunskaper och vårt fokus på kvalitet till en bredare publik. Det gör vi genom att lägga större vikt vid att göra vårt innehåll tillgängligt och modernt. Den nya loggan är en symbol för vår förändring. Den är enkel och modern men visar också på den raka, opartiska och ärliga syn vi har på bra konsumentjournalistik.

NordicHardware logo
Versionen av den nya loggan som används på ljusa bakgrunder.

Vi kommer att fortsätta genomföra små justeringar av sajten för att göra den mer modern och tillgänglig. Vi vet att vi har mycket att göra. Sajten har stora behov av förbättring. Under den närmaste tiden kommer vi att fokusera på att göra sidan lättare genom att ta bort gammalt innehåll och lyfta våra senaste och bästa produktioner. Vi kommer att fortsätta skära ner på reklamen på sidan och göra mobilversionen av sajten bättre. Vi vet att många av er ofta läser NordicHardware på språng, inte bara vid datorn.

Nu har vi alltså tagit ett stort steg in i en ny era för NordicHardware. Detta är dock bara början. Jag kommer att hålla er uppdaterade med vad som händer på sajten med liknande artiklar framöver.

/Joel Oscarsson, chefredaktör NordicHardware.se

Subscribe
Notifiera vid
3 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
Anton Karmehed
Admin
4 Årtal sedan

Vackert Joel och övriga i NH-teamet! Det ska bli sjukt häftigt att se alla planerade uppdateringar och förändringar gå live. 😀

Jimmy Åsén
4 Årtal sedan

Tjusigt måste jag säga =)

Bewise
4 Årtal sedan

Bra jobbat!