Streamingkometen Overwatch visar nytillskott på Gamescom

Overwatch får passande nog ny karta med Köln-influenser

0

Overwatch är den hetaste speltiteln på streaminghimmeln och vi passar på att testa deras nya karta som påminner just en del om Gamescom-staden Köln.

Det var svårt att missa Blizzards bås här på Gamescom då de har satt upp ett massivt Overwatch LAN där alla är får möjlighet att teama upp och ge varandra pisk i det spelet som växer mest i streamingvärlden.

Blizzard höll dagen innan Gamescom en presskonferens där de presenterade att deras populära FPS-shooter kommer uppdateras med en ny karta. Det går inte att sticka under stolen med att den här kartan har en viss koppling till Gamescom i Köln då den består av ett stort slott likt den stora domkyrkan här i Köln.

Utöver den enkla men ändå snygga designen av kartan så upplever inte vi den som svårare eller enklare än någon annan Overwatch-karta, men när ett spel som detta växer krävs det nytt innehåll och vi tycker att kartan funkar bra och tillför

Det snabbast växande Streamspelet

Blizzards FPS-shooter är onekligen det snabbast växande på Twitch.tv just nu och det ligger ständigt med i topplistan även fast det var månader sedan spelet lanserades. Det betyder att de har hittat ett hålrum i communityn av FPS-lirare och streamers som de lyckats fylla med Overwatch, och trenden som stiger verkar hålla i sig.

Vill du veta mer om hur man streamar datorspel eller kanske streamar du idag men känner att du vill veta mer om själva tillvägagångssättet, förstå programmen, hitta sponsorer eller faktiskt tjäna pengar på din stream så följ gärna vår Streamingskola där vi steg för steg listar tips och fakta hur du gör för att lyckas med din stream.

Streamingskolan del 1 – Bli en mästare på Twitch och streaming

Gamescom 2016

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments