Spelserien Unreal fyller 20 år och utvecklaren Epic Games firar detta genom att göra spelet gratis för alla via speltjänsterna Steam och Good Old Games under en kort tid.

Unreal är ett spel som får många nostalgihjärtan att slå frivolter. Spelet lanserades den 22 maj år 1998 och ansågs av många som den enda utmanaren till det dominerande spelet Quake.

Unreal lade grunden för vad som skulle bli en lyckad och hyllad spelserie med en rad uppföljare. Nu firar serien 20 år och utvecklaren Epic Games tar tillfället i akt och ger bort spelet gratis.

Den icke-existerande prislappen kommer dock inte vara för evigt. Under två dagar (23 – 24 maj) kommer nostalgisugna spelare kunna klicka hem “Unreal Gold” utan någon kostnad. Detta via speltjänsterna Steam och Good Old Games (GOG).

Minst sagt ett ypperligt tillfälle att återuppleva en svunnen tid och jaga polarna med en “Eightball Launcher” tills frustrationen når hiskeliga nivåer. Det gäller dock att vara snabb, inte bara i spelet, erbjudandet håller som tidigare nämnt endast under de kommande dagarna. Går du dock in på någon av speltjänsterna och klickar hem Unreal utan att betala en enda krona så är det ditt att behålla så länge du vill.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments