Noctua med sina fläktar och processorkylare än kända för att hålla hårdvara sval. Nu lanserar företaget produktserien “Noctua Home” som även ska svalka de som sitter vid datorerna under orimligt varma sommardagar.

Är det värst med en varm dator eller en varm nörd är en fråga människan ställt sig sedan urminnes tider. Noctua har i många år arbetat med att kyla datorkomponenter med en lång rad olika kylare och fläktar. Nu har företaget bestämt sig för att inte bara svalka processorer utan även datorintresserade som inte vill ge upp sin hobby under sommarhalvåret.

Detta ska man göra med produktserien Home som till en början består av två olika bordsfläktar och nio olika tillbehör för att anpassa luftflödet efter behov. Tillbehör som till exempel låter användare placera fläktarna på möbler, på väggen eller till och med i taket. Istället för att använda en helt vanlig och förmodligen mycket större och tystare takfläkt.

Andra produkter från Noctua Home inkluderar en ny fläkthubb, packningar som gör att fläktarna kan monteras på spelkonsoler, A/V mottagare eller annan hemelektronik som behöver kylas. Samtliga produkter finns att fönstershoppa på Noctuas hemsida.

Produktserien bör dyka upp hos svenska återförsäljare inom kort. Förhoppningsvis innan värmen tagit oss alla av daga.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments