Philips och Razer samsas på RGB-lekplatsen och Synapse får nu Hue-stöd

Har vi den lyckligaste chefredaktören i världen just nu?

0

Ska man gå bananas med RGB-belysning så ska det göras ordentligt, Razers Chroma-produkter och Philips Hue-produkter får därför stöd för att synkroniseras.

Kan man ha för mycket RGB-belysning? Det tycker i alla fall inte Philips och Razer. Under CES 2018 visade man därför upp hur Razers mjukvara Synapse nu även har förmågan att styra Hue-produkter från Philips. För varför hålla sig till endast datorn och kringutrustningen när hela hemmet kan synkas för att blinka i regnbågens alla färger?

Studioläget Razer Synapse kan nu inte bara lista dina kompatibla Chroma-produkter från Razer, utan även smarta lampor från Philips. Detta ger användare möjlighet att synkronisera precis all belysning i gamingrummet förutsatt att man har rätt produkter. Något som får våran chefredaktör att lysa upp (pun intended) som ett barn på julafton.

Chefredaktören har som många vet en fascination för smart belysning och det smarta hemmet i allmänhet. Razers och Philips samarbete lär inte underlätta detta beroende.

Utöver att man kan ställa in färger och effekter på belysningen genom Razer Synapse så är planen även att det ska bli möjligt att synkronisera allting med de färger som visas på datorskärmen under spelande. Något som inte var en implementerad funktion under CES, men spel som bland annat Overwatch kommer att få denna funktion så småningom.Presenteras i samarbete med:

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid