Antec har nu som väntat släppt de sista detaljerna kring sin nya effektiva nätaggregatsserie High Current Pro. Redan tidigar förra veckan avslöjde vi smaskiga detaljer kring nätaggregaten och nu passade Antec på att visa upp fungerande exemplar på Computex.

Antec High Current Pro kommer som bekant att lanseras i fyra olika modeller med en effekt på mellan 750 watt upp till 1 200 watt för flaggskeppet i familjen. Det vi fick bekräftat under mässan var att den nya serien byggs exklusivt för Antec av tillverkaren Delta och att Antec själva verkar vara extremt nöjda med sin nya serie. Man menade att detta är något vi även kommer att få se när de första testerna dyker upp, vilket vi givetvis ser fram emot.

Mer detaljerad information om Antec High Current Pro finns att hitta i vår tidigare nyhetsartikel.

Antec passade även på att släppa lös sin High Current Gamer serie som tillverkas av Seasonic. Specifikationerna är inte lika vassa som HCP-seriens, men med 80 Plus Bronze och konkurrenskraftigare priser ska de tilltala den mer budgetinriktade entusiasterna. High Current Gamer kommer att lanseras med 450 watt, 520 watt, 620 watt 750 watt eller 900 watt effekt.

 

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid