Arctic som nyligen omstrukturerade sitt företag och bytte namn från Arctic Cooling fortsätter att satsa på ett bredare utbud av produkter. Under Computex passade man på att visa upp några av sina nya alster och där såg vi allt från högtalarsystem till möss och nya kylare.

Arctic började med olika kylarprodukter men har på senare år breddat rejält, där vi faktiskt sett allt från USB-styrda bordsfläktar till TV-spelskonsoler. Med sina nya produktkategorier presenterade Arctic ett nytt fokus på speciellt datorljud samt tillbehör.

Arctic Sound visade upp flera olika lösningar både för bärbara enheter och stationära datorsystem.

Arctic har i alla år satsat på prisvärda produkter och det ska bli intressant att se vilken nivå man lägger på sina ljudlösningar som ofta har en kräsen målgrupp, även på datormarknaden.

Bredden är det alltså inget fel på och deras Arctic Hobby varumärke har nu förutom spelkonsoler även radiostyrda bilder, båtar och flygplan. Något som onekligen skiljer dem från konkurrerande kylartillverkare.

Arctic fortsätter med sin satsning på kylningsmarknaden och bäst går utan tvekan deras grafikkortskylare som idag inte bara säljs separat utan även hittas på en uppsjö av kort på butikshyllorna, något man visade upp med en grafikkortsvägg på Computex.

En av deras Accelero-modeller kommer ni snart att få läs mer om här på NordicHardware och Arctic lovar att ytterligare en ny modell kommer under hösten.

Mer information om Arctics produktutbud finns att hitta på tillverkarens hemsida.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid