Arctic Cooling Accelero och sedan Accelero Twin Turbo har blivit succé på marknaden bland entusiaster på grund av sin breda kompatibilitet ihop med sin prestanda. Trots att de kan ha svårt att kyla de allra bokstavligt talat hetaste korten på marknaden som GTX 580 eller HD 6970 är det fortfarande en populär kylare. Nu släpper Arctic Cooling en uppföljare under namnet Accelero twin Turbo II.

Arctic Cooling Accelero Twin Turbo II kommer med 35 kylflänsar i aluminium och fem värmeledningsrör i koppar på 6mm. På kylaren sitter två 92mm PWN-fläktar som snurrar i 1 000 till 2 000 varv i minuten. Måtten för ARCTIC:s nya kylare är 217 x 122 x 53 mm, väger in på 0.9 kg och blir även den första kylaren från företaget att buntas ihop med deras nya värmeledande lim.

Arctic_Cooling_Accelero_Twin_Turbo_II_2

Kylarens föregångare har blivit populära på grund av sin breda kompatibilitet med grafikkort, och Accelero Twin Turbo II gör oss inte besvikna här heller. Listan täcker dock inte alla grafikkort man kan tänka sig, troligen för att ARCTIC sagt att den har en kylningskapacitet på 160W vilket inte täcker de högst presterande grafikkorten idag.

Arctic_Cooling_Accelero_Twin_Turbo_II_1

Även NVIDIA:s 200-serie lyser med sin frånvaro, detta är för att ARCTIC valt att inte inkludera en extra kylfläns åt den extra krets som sitter på GTX 260, GTX 275, GTX 280 och GTX 285. Arctic Cooling Accelero Twin Turbo II lanseras idag med ett pris på 44.54 euro, ungefär 400 – 450 kr i Sverige.

Arctic_Cooling_Accelero_Twin_Turbo_II_3

Arctic_Cooling_Accelero_Twin_Turbo_II_5

Arctic_Cooling_Accelero_Twin_Turbo_II_4

Källa: ARCTIC

Relaterad nyhet:

 

 

 

 

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
AmiDoncTempellazaroth Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
lazaroth
Medlem
lazaroth

Har Acceleros design förbättrats på senare år? Köpte en liknande till ett 280 GTX och den var helt omöjlig att sätta på i princip (sakerna bara lossnade). Slutade med att jag sålde den vidare efter att ha hört en kylfläns lossna för 30e gången.

Tempel
Medlem
Tempel

Arctic Cooling Accelero Twin Turbo II

Kan dom inte få det lite längre?

Arctic Cooling Real Accelero Twin Supercharged Turbo II Real Copper Pipes & Spacecraft Aluminum Fins?

Gah!

AmiDonc
Medlem
AmiDonc

Denna skulle jag gärna vilja ha till mitt HD6870 som väsnas som ett reaplan…