Många är det som har väntat länge, och nu är det officiellt: Efter 14 år är det äntligen bekräftat att Beyond Good and Evil 2 är på väg.

E3 2017 håller på för fullt och sent igår kväll svensk tid höll Ubisoft sitt pressevent. Mycket intressant visades upp under eventet, dock var det en speciell överraskning som många har velat se under en väldigt lång tid som äntligen visades upp i slutet av presskonferensen.

Det var en ny trailer för Beyond Good and Evil 2, uppföljaren som nu är officiellt bekräftad nästan 14 år efter att originalet lanserades.

Uppföljare efter 14 år

Det är inte första gången som spelet avtäcks, då en teaser-trailer visades upp redan 2008. Dock har utvecklingen av spelet varit en väg fylld av farthinder och problem, något som har lett till att utvecklingen av spelet har börjats om helt från grunden minst en gång. Men nu är det satt i sten att utvecklingen än en gång är på rätt spår och spelet ska till slut lanseras.

Tyvärr så nämndes inget exakt lanseringsdatum för spelet, men nyfikna kan gå in på spelets hemsida och registrera sig för att ta del i utvecklingen, dock till vilken grad spelare kommer att vara involverade nämndes inte.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Standard Credit Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Gäst

Vill du ha ekonomisk frihet? Därefter stanna i din säng så länge du vill, och låt vårt ekonomi arbeta för dig på STANDARD CREDIT … Ansök om ett legitimt lån till 3% ränta. För mer information kontakta oss via: standardcredit@protonmail.com