Dust 2 är förmodligen en av de mest ikoniska banorna i spelhistoria, nu har Valve gått ut med att en uppdaterad och förfinad version är på väg till CS:GO.

Har man någon gång spelat ett Counter-Strike-spel eller hört folk ens tala om Counter-Strike så finns det en stor chans att man känner igen namnet Dust 2, en av spelseriens, om inte spelhistoriens mest igenkännbara banor.

Nu har Valve gått ut med att man jobbar på en ”uppdaterad och förfinad” version av den klassiska banan som kommer att dyka upp i spelet Counter-Strike: Global Offensive i nästa beta-uppdatering.

Denna bild är en teaser som först dök upp på CS:GOs Twitter och ger oss den första blicken på hur den nya versionen av Dust 2 kommer att se ut. Bilden säger inte mycket i sig, men Jess Cliffe från Valve har svarat på frågor angående den nya, uppdaterade version genom Reddit och bekräftar att vi på bilden kan se området precis vid terroristernas startposition.

Genom åren har Dust 2 genomgått ytterst få större ändringar, så exakt vad Valve planerar för den ikoniska banan blir intressant att se när nästa beta-uppdatering blir tillgänglig.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

2
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem

Eh? Gissar att DM4 i Quake1 är liiiite mer igenkännbar än någon CounterCrap-bana 😀

Medlem
Greg Svensson

Eh? tyvärr inte ” då jag bara kört Quake 2 ” Quake1 är döt sedan länge, spelar hellre super nintedo då om jag måste välja, your outdated,