Creative Assembly har något stort planerat för sin välkända spelserie Total War. Seriens hemsida är ersatt med en nedräkning inför avslöjandet.

Hemsidan för Creative Assemblys (CA) spelserie Total War visar numera en nedräkning inför något stort. Exakt vad som händer när nedräkningen når noll är ännu oklart. Men spelstudion bakom Total War-serien har många järn i elden just nu.

I maj 2016 lanserades Total War: Warhammer. Det 10:e spelet i serien och det första som inte baserades på en historisk epok. Warhammer sålde bra och Creative Assembly har nu avslöjat att man planerar en trilogi av spel baserade i det fantasy-universum som grundades för över 30 år sedan.

Creative Assembly hemsida

Creative Assembly har flertalet nya spel på gång

Flertalet intresserade spelare och Warhammer-fantaster har spekulerat i att landskapet bakom nedräkningen visar kontinenten Lustria. Vilket då skulle tyda på att det mycket väl kan vara nästa spel i Warhammer-trilogin som är på gång. Eller kanske ett expansionspaket till det första spelet.

CA har dock yttrat sig om sitt nästa verklighetsbaserade Total War-spel. I en bloggpost där man bland annat pratar om nästa Warhammer-spel som är under utveckling nämner man även nästa spel baserat på människans historia. Man säger att tidsepoken är bestämd, speldesignen är avklarad och att man nu håller på med spelets modeller och dylikt.

Även nytt innehåll till Total War: Arena är under utveckling. Dock finns det ingen information om vad nedräkningen på deras hemsida kan komma att avslöja. Vad som döljer sig i nedräkningens bakgrund får vi veta fredag den 31 mars.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid