Small preview image

D-Link har nyligen meddelat att man släppt en ny firmware uppdatering för sina två trådlösa 11n-routrar, DIR-655 och DIR-855. Den nya uppdateringen fokuserar på routrarnas USB-port som får en hel del ny funktionalitet. D-Link har gett enheterna stöd för sin SharePort-teknik som gör det möjligt att dela ut allt från skrivare till externa USB-hårddiskar på nätverket, direkt utan kontakt med en dator. Koppla in enheten på routerns USB-port och enheten ska dyka upp på nätverket. En intressant funktion för dem som saknar en nätverksansluten skrivare eller en central lagringsplats i hemnätverket.


Nerladdningslänkar och mer information finns i pressmeddelandet;



Fri uppgradering av D-Links Wireless N routrar

D-Link uppgraderar sina 11n-routrar DIR-655 och DIR-855. D-Links nya SharePort-teknik gör det möjligt att dela ut usb-enheter som exempelvis skrivare och externa hårddiskar i det lokala nätverket via USB.

Tidigare har det saknats en inbyggd funktion som gjort det enkelt att dela på enheter i det trådlösa nätverket, vare sig det har handlat om utskrifter eller lagring av familjefoton. Med D-Links SharePort-teknik, som nu finns tillgänglig till D-Links trådlösa N-Gigabits modeller, kan användarna dela på de usb-enheter som finns tillgängliga i hemmet eller på det lilla kontoret.



D-Link DIR-855




Med usb-kontakten som är placerad på baksidan av 802.11n-routern skapar SharePort en snabb och lättillgänglig virtuell port som användarna kan använda för att nå en mängd usb-enheter.

Den nya funktionen finns att tillgå till modellerna DIR-655 och DIR-855, och för att uppgradera dessa modeler behöver användarna bara gå in på D-Links hemsida för att ladda ner senaste firmware: www.dlink.se (under Support).
 
Direktlänk till uppgradering av DIR-655: http://korta.nu/fbf6
Direktlänk till uppgradering av DIR-855: http://korta.nu/3fb3

Om D-Link
D-Link är en världsledande leverantör av nätverksprodukter till företag och konsumenter. Företaget är marknadsledande globalt inom trådlösa routrar, baserade på Wireless N-tekniken, samt icke administrerbara switchar. I Norden är D-Link den största leverantören av trådlösa nätverk för hemmet. D-Link har också positionerat sig som banbrytare inom ”grön IT” genom att vara först ut med att lansera miljö- och energibesparande Ethernet-switchar samt trådlösa routrar. Sedan D-Link grundades 1986 har bolaget vuxit stabilt och omsättningen 2007 blev över 1 miljard dollar. Bolaget har i dag över 2 000 anställda fördelade på 127 kontor runt om i världen. D-Link Nordic etablerades redan 1995 och är idag drygt 70 personer med kontor i Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Helsingfors och Haparanda. www.dlink.se

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments