Det ser ut som att Battlestate Games har lagt ner mycket tid och resurser på att få deras kommande storydrivna MMO-skjutspel Escape from Tarkov till en riktigt grafikmässig titan. 

Escape form Tarkov ser ut att bli en riktig utmaning för även högpresterande grafikkort, utvecklarna Battlestate Games har nyligen haft ett alpha-test av spelet och skärmdumparna från testet får oss att tappa hakorna.

54584_03_escape-tarkov-looks-one-best-games

Battlestate Games har alpha-testat Escape from Tarkov under en tid nu och säger att dom just nu fokuserar mest på att testa och optimera spelets storskaliga online funktion samt optimering av spelet rent generellt. Grafiken är då i alla fall inte något som behöver putsas upp mycker mer framöver.

54584_05_escape-tarkov-looks-one-best-games

Battlestate Games har jobbat hårt för att uppnå detta imponerande resultat. Merparten av spelets texturer har bytts ut eller snyggats till, systemen för spelets ljussättning har optimerats för att ge mer inlevelse i spelets dag- och natt cykel och en massa annat har blivit förbättrat och optimerat.

Battlestate Games har verkligen lyckats få det mesta ut Unity motorn som i sin tur uppdaterats rejält de senaste tiden och resultaten är onekligen imponerande. Förhoppningsvis så fortsätter deras arbete med optimering av spelet så att systemkraven blir inom räckhåll för vanliga dödliga spelfantaster.

54584_07_escape-tarkov-looks-one-best-games

Escape from Tarkov är planerat att gå in i stängd beta-testning innan slutet av 2016. Men något exakt lanseringsdatum eller ens en grov gissning när spelet kan tänkas vara färdigt har Battlestate Games inte yttrat sig om ännu.

Vapenmodifikationer i Escape from Tarkov får NRA att dregla

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid