PlayerUnknown’s Battlegrounds skördar gigantiska framgångar och nu har Grand Theft Auto 5 lagt till ett nytt spelläge som påminner som PUBG:s framgångsrika recept.

Spel som baseras runt ett Battle Royale-upplägg är egentligen ingenting nytt, men det är omöjligt att förbise hur populärt och framgångsrikt spelet PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) har blivit sedan det dök upp i Early access på Steam för cirka sex månader sedan.

Under förra veckan så nådde PUBG en redig milstolpe då spelet tog sig förbi 8 miljoner-sträcket i antal sålda exemplar. Något som firades genom att utvecklarna publicerade detaljer kring spelets kommande spelkarta.

Ett annat spel som har hållit sig högt upp på listan över de mest spelade spelen på Steam sedan sin lansering är Grand Theft Auto (GTA) 5, spelet släpptes för cirka två och ett halvt år sedan och har sedan dess legat på topplistan på Steam. Nu har utvecklarna av GTA, Rockstar Games lagt till ett nytt spelläge i online-delen av GTA 5 som påminner väldigt mycket om PUBG.

Det nya spelläget kallas för Motor War och verkar ha tagit en hel del inspiration från PUBG.
I Motor War så delas spelare in i fyra lag, sedan börjar matchen genom att alla spelare fallskärmshoppar ner ur flygplan till spelområdet

Efter att spelare har landat så måste man själv leta rätt på vapen och fordon att använda till sin fördel för att vinna matchen och vara den sista som överlever. Allt detta medans spelområdet sakta men säkert krymper och tvingar de olika lagen att hålla sig på en allt mindre spelyta.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid