Företaget Simpit är utvecklarna av simulatorplattformen Icarus 180 Avenger. En simulator-rigg som får hemmasnickrade trippelskärms-lösningar att skämmas.

Icarus 180 Avenger är som namnet avslöjar, en simulatorlösning med 180 graders synvinkel. Dock är det en ytterst dyr leksak. 180 Avenger kommer i två olika utföranden, det billigaste kostar cirka 8 100 kronor och den dyrare modellen går på hela 10 000 kronor.

Som om startpriset inte vore nog så medföljer det inga projektorer eller annan hårdvara. Endast ställningen och panelen som sedan blir en skärm när man väl har införskaffat projektorerna.

ia180s-1

Icarus 180 Avenger – Häftigare än det mesta, men även dyrare

Vissa förbarmar sig över priset för VR-lösningar så som HTC Vive. Dock är det snäppet värre för de som är ute efter en lösning som inte kräver ett VR-headset.

Inte nog med att du först behöver minst 8 100 kronor, du behöver sedan allt för att driva upplevelsen. En dator som kan leverera en behaglig nog spelupplevelse. Två stycken kortdistansprojektorer, till exempel Acer Z650 Predator som går på cirka 11 000 kronor styck.

Lägg sedan till kostnaden för duglig kringutrustning och du önskar sedan att du valde att köra med en HTC Vive istället.

Hur skräckinjagande prislappen än må vara så är detta en sjukt cool rigg. Har man en tillräckligt fet spargris och ett helt rum att dedicera till en simulator så har man sedan den ultimata leksaken att göra sina polare avundsjuka med. If your ID fails to scan it means it has a missing barcode. You may have to use a working fake ID website which sells fake IDs with a working barcode and holograms.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid