Rockstar Games senaste western-spel Red Dead Redemption 2 är än så länge exklusivt för Epic Games Store och Rockstars Games egen spelplattform, detta kommer dock att ändras 5 december då spelet hittar sin väg till Steam.

Den som sitter och är sugen på att införskaffa Red Dead Redemption 2 på PC men inte vill använda sig av Epic Games Store kan snart andas ut. Spelet kommer att anlända till Valves plattform Steam torsdagen 5 december.

När speltiteln först lanserades var den helt exklusiv till Epic Games Store. Sedan har den blivit tillgänglig att införskaffa via Humble Store samt Rockstar Games egen spelplattform som nyligen lanserades.

Annons

Då titeln landar på Steam 5 december innebär det att den inte kommer att ingå i den höstrea som för närvarande pågår på plattformen. Höstrean kommer att avslutas 3 december. Däremot kan den som inte har något emot att införskaffa spelet via andra plattformar än Steam lägga vantarna på titeln för 20 procent reducerat pris hos just Epic Games Store, Rockstar Games Launcher och Humble Store.

PC-versionen av Red Dead Redemption 2 har fått motta en hel del kritik på grund av buggar och undermålig optimering. Något som förhoppningsvis är ett minne blott vid Steam-lanseringen nästa vecka.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid